iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Prins DROGAT la volan, Fulgy, copilul Clejanilor, a fost ARESTAT: Anunțul a fost făcut chiar de tatăl său

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

După ce s-au sucit, s-au învârtit, încercând s-o scalde că n-ar fi fost chiar atât de grav ce a făcut fiul lor, ba că Fulgy doar s-ar fi promovat agresiv, nu neapărat că s-a drogat, după modelul Snoop, Clejanii au cedat și au recunoscut.

Băiatul lăutarilor a fost săltat de Poliție în noaptea de duminică, 6 iunie. Iar în comunicatul organelor, era specificat clar că plângerea făcută la adresa lui Dan Manole Constantin Fulgeraș îl avea ca autor pe tatăl său, Ioniță de la Clejani, scrie exquis.ro.

De asemenea, din cauza comportamentului agresiv, fiul Clejanilor a fost transportat ulterior la spitalul Obrejia, pentru consult și îngrijiri de specialitate.

Inițial, Ioniță a negat vehement că și-ar fi turnat fiul. Sau că s-ar afla în custodia organelor, la psihiatrie. Ba chiar a cerut ajutorul statului în problema lui Fulgy.

Însă acum a dat cărțile pe față: ”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce, Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt!

Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși, va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima Tv.

După scenariul deja consacrat în cazul Margheritei, Viorica a luat și ea cuvântul, încercând să arunce întreaga vină pe anturajul prost al fiului său.

”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus, nervoasă, Viorica.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).