iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ex-șef SPP dezvăluie atacuri dejucate asupra lui Ion Iliescu

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

Șeful SPP în 1990-1996, generalul (r) Dumitru Iliescu a declarat marți la Antena 3 că agenții care asigură protecția demnitarilor au dejucat mai multe tentative de agresiune îndreptate împotriva fostului președinte Ion Iliescu. Afirmațiile au fost făcute în contextul în care președintele francez a fost pălmuit, marți, în timp ce se afla la o acțiune electorală

Dumitru Iliescu a declarat că sistemul francez de protecție a demnitarilor este puțin diferit de al altor state. Franța ar folosit în „prima linie” jandarmeia, iar serviciul francez specializat pe combaterea amenințărilor se află în „al doilea inel”, pe „zonele periferice”. „Din punctul meu de vedere, este pregatit gestul respectiv”, a apreciat Dumitru Iliescu, referitor la agresarea lui Emmanuel Macron.

Acesta a spus că și fostul președinte Ion Iliescu a fost victima unor planuri dejucate de agresiune.

„Si noi am avut nenumarate ocazii in care unii au incercat sa aiba asemenea actiuni. Cand eram director SPP, la Zalau au venit cu rosii sa arunce in presedinte, la Timisoara cu oua, dar s-au luat masurile de protectie. La Drobeta Turnu Severin, de exemplu, cineva a aruncat cu o bila spre presedinte”, a declarat Dumitru Iliescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).