iunie 13, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Benjamin Netanyahu spune că alianța formată împotriva sa este „rezultatul celei mai mari fraude electorale din istoria democrației”

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a făcut, duminică, noi acuzații la adresa probabilului său succesor, Naftali Bennett, într-o nouă încercare de a „desface” coaliția formată de partidele de opoziție în Israel. Netanyahu își acuză rivalul de „fățărnicie” și spune că noua coaliție este rezultatul „celei mai mari fraude electorale din istoria democrației”, conform Reuters.

Prim-ministrul israelian în exercițiu a făcut această acuzație într-un moment în care șeful securității interne din țară avertizează cu privire la posibilitatea violențelor politice într-un context politic extrem de volatil.

Netanyahu și-a centrat acuzațiile pe o promisiune de campanie a rivalului și posibilului său succesor, Naftali Bennett, care s-a angajat să nu guverneze cu nicio formațiune de stângă sau arabă.

Miercuri, însă, Yair Lapid și Bennett au anunțat că au ajuns la un acord pentru formarea unui guvern cu premier prin rotație, urmând ca Bennett să devină premier primul, până în 2023, după care să fie înlocuit de Lapid…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).