iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șeful Gărzii de Mediu anunță dezastrul în Sectorul 1

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Comisarul şef al Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, afirmă că a mers pe teren în sectorul 1 – unde gunoiul nu a mai fost ridicat din cauza disputei între firma de salubritate şi administratia locala – şi a constatat că ploaia a îmbibat deşeurile neridicate, iar din acestea a început să se scurgă levigat, care „miroase groaznic”. El susţine că Garda de Mediu a demarat controale la firmele de salubritate „ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple” pentru ca situaţia se la sectorul 1 „să nu fie un precedent periculos”.

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu a afirmat sâmbătă dimineaţă, într-o emisiune televizată, că vineri seară a mers pe teren, în sectorul 1 al Bucureştiului, unde gunoiul nu a mai fost ridicat în urma unor neînţelegeri între administraţia locală şi operatorul de salubritate.

„Miroase. Ploaia a îmbibat deşeurile astea cu apă şi acum apa se evaporă. Miroase groaznic. Mai mult, se scurge lichid din aceste deşeuri, partea aceea de fermentaţie, de levigat, din ce în ce mai consistentă”, a afirmat Octavian Berceanu la Digi 24.

Acesta a menţionat că ceea ce i-a „salvat” pe cetăţeni în faţa acestei situaţi sunt temperaturile scăzute pentru această perioadă.

„Din experienţa practică, ce ne-a salvat pe noi, cetăţenii, sunt temperaturile care sunt neobişnuit de scăzute în această perioadă. Altfel, dacă am fi avut temperaturi de 29-32 de grade, era un disconfort puternic, pronunţat. Gunoaiele miros. Imaginaţi-vă că noaptea au fost 9-10 grade, deocamdată, altfel ar fi fost un dezastru”, a adăugat şeful Gărzii de Mediu.

 

 

Octavian Berceanu consideră că ceea ce se întâmplă în sectorul 1 în problema gestionării deşeurilor este „un joc la limită dus şi de primărie, şi de operator, pe spinarea cetăţenilor”…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).