iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Motorina oferită de România în cadrul unui ajutor umanitar a ajuns în Republica Moldova

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Procesul de livrare a motorinei, din cadrul ajutorului umanitar oferit de România, a început ieri, 31 mai 2021, în prima săptămână fiind planificată pentru distribuție o cantitate de 728 de tone către 46 de agricultori, afectați de seceta anului trecut, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, informează Agenția Rezerve Materiale.

Astfel, ieri, 31 mai 2021, a fost livrată motorina către agenți economici din Drochia, Criuleni, Orhei, Dondușeni, Ștefan Vodă, Tohatin, Florești

Astăzi, 1 iunie 2021, este livrată motorina către agenți economici din Cantemir, Leova, Florești, Căușeni, Ștefan Vodă, Drochia.

Reprezentanții Agenției Rezerve Materiale, cât și reprezentanții agentului economic contractat pentru serviciile de distribuire a motorinei, coordonează toate procedurile de distribuție, pentru buna desfășurare a mecanismului de livrare a motorinei.

Graficul de livrare către beneficiarii finali va fi stabilit de către Agenția Rezerve Materiale săptămânal, de comun cu agentul economic – distribuitor și beneficiarii finali de ajutorul umanitar și publicat pe paginile oficiale ale Agenției Rezerve Materiale, AIPA și agentul economic contractat pentru serviciile de distribuire a motorinei.

Agenția Rezerve Materiale îndeamnă agricultorii să dea dovadă de responsabilitate și receptivitate pentru buna desfășurare a procesului de distribuție a motorinei.

Amintim, la data de 28 mai curent, Comisia interdepartamentală pentru ajutoarele umanitare a adoptat Decizia cu privire la aprobarea listei beneficiarilor finali de ajutor umanitar extern acordat de către România și a mecanismului și de livrare a motorinei către beneficiarii finali.

Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).