iunie 13, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Angajații Amazon au LIBER la fumat ‘iarbă’: compania susține legalizarea și renunță la testări

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Amazon a declarat marţi că susţine un proiect de lege propus de SUA pentru legalizarea canabisului la nivel naţional şi ar şterge cazierele judiciare ale multor persoane condamnate, a anunţat marţi, 1 iunie, compania, informează Reuters.

Echipa de politici publice a companiei de comerţ electronic va sprijini activ The Marijuana Opportunity Reinvestment and Expungement Act (Legea MORE), care urmăreşte legalizarea marijuanei la nivel federal, a declarat şeful pe consum Dave Clark într-o postare pe blog.

„Sperăm că alţi angajatori ni se vor alătura şi deputaţii se vor mişca rapid pentru a adopta această lege”, a declarat Dave Clark, într-o scrisoare către angajaţi.

De asemenea, Amazon nu îşi va mai testa solicitanţii de locuri de muncă pentru consumul de marijuana pentru orice posturi care nu sunt reglementate de Departamentul Transporturilor, a adăugat Clark.

În timp ce multe state americane au legalizat consumul de marijuana, angajatorii au refuzat până acum să lucreze cu industria, deoarece canabisul este încă o substanţă interzisă la nivel naţional.

„În trecut, la fel ca mulţi angajatori, am refuzat să angajăm la Amazaon oamenii care au dat rezultate pozitive pentru consumul de marijuana,” a spus Clark. „Cu toate acestea, având în vedere că legile statului se mişcă în SUA, am schimbat politica.”

Compania Amazon a fost dată în judecată într-un proces de acţiune colectivă, fiind acuzat că încalcă o lege din New York prin testarea solicitanţilor de locuri de muncă pentru marijuana, potrivit unui raport Westlaw.

Compania nu permite vânzarea de marijuana pe platforma sa.

Guvernatorul statului New York a semnat o lege la sfârşitul lunii martie care legaliza marijuana de agrement.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).