iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Pui de urs rănit, salvat în urma unui apel la 112, în Argeș – Animalul a fost găsit pe marginea unui drum, având picioarele din spate fracturate

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Un pui de urs în vârstă de aproximativ patru luni a fost găsit, duminică, pe marginea unui drum naţional din judeţul Argeş, potrivit news.ro.

 

În urma unui apel primit la 112, jandarmii au intervenit şi au solicitat intervenţia altor instituţii, iar animalul rănit a fost preluat, va fi îngrijit şi eliberat în mediul său natural.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, jandarmii de la Postul Montan Arefu au intervenit, în urma unui apel la 112, pe drumul naţional 7C în zona Piscul Negru pentru salvarea unui pui de urs care se afla pe marginea şoselei şi care nu mişca.

„După ce au ajuns la locul indicat de către apelant, au identificat puiul de urs şi au solicitat prezenţa paznicului de vânătoare şi a unui reprezentant D.S.V.S.A. Argeş pentru a analiza starea de sănătate a animalului.

Întrucât s-a constatat că prezenta fracturi la picioarele din spate, cel mai probabil ca urmare a unei căzături de pe versant, a fost luată decizia ca puiul de urs să fie transportat la Curtea de Argeş unde va fi predat reprezentanţilor Gărzii de Mediu pentru a fi îngrijit”, informează Jandarmeria Argeş.

Conform sursei citate, în momentul în care starea de sănătate îi va permite, puiul de urs va fi eliberat în mediul său natural.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).