September 17, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Bărbat ucis lângă bar cu scândura de la căruță: Ucigașul a fost reținut

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă după ce a omorât un consătean cu o scândură de la căruţă, informează, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, anunță Agerpres.

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a petrecut duminică seara în apropierea unui bar din localitatea Drăgăneşti.

Între victimă şi agresor a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, conflict care a degenerat în violenţă. După loviturile primite în cap cu o scândură, victima a fost transportată în stare foarte gravă la spital, unde în scurt timp a murit.

“Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 30.05.2021, în jurul orei 21,30, în timp ce se afla pe un drum public al unei localităţi din judeţul Galaţi, în prezenţa mai multor persoane şi pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei, în zona capului, două lovituri cu o scândură de la căruţă, cauzându-i acesteia leziuni traumatice, care au condus la deces, iar prin violenţa acţiunilor sale a creat persoanelor prezente o stare de panică”, se arată în informarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce împotriva lui a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale pentru omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“La data de 31.05.2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă o persoană, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunii de omor şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. La aceeaşi dată, s-a dispus reţinerea inculpatului, pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 31.05.2021, ora 10,36, până la data de 1.06.2021, ora 10,36, pentru faptele comise. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat, la data de 31.05.2021, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, se precizează în informare.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).