iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Polițiștii au aplicat peste 300 de sancţiuni, în urma controalelor privind starea tehnică a vehiculelor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Peste 300 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii rutieri din Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Hunedoara şi Sibiu, în zilele de 25 şi 26 mai, în urma unei acţiuni ce a vizat reducerea numărului accidentelor rutiere cu consecinţe grave, produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Potrivit IGPR, obiectivele acţiunii au fost verificarea respectării legislaţiei rutiere, verificarea legalităţii modului în care este efectuat transportul în regim de taxi şi eliminarea activităţilor ilicite şi prevenirea accidentelor rutiere cauzate de deficienţele tehnice, potrivit agerpres.ro.

Acţiunile au vizat autovehiculele destinate transportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone, autovehiculele cu capacitatea de transport mai mică sau egală cu 8+1 locuri şi cele destinate transportului de persoane în regim de taxi.

La acţiune, au participat poliţişti rutieri care, în colaborare cu specialişti din cadrul Regiei Autonome – Registrul Auto Român, au verificat 571 de autovehicule şi au aplicat 345 de sancţiuni contravenţionale.

Din totalul sancţiunilor contravenţionale, 3 au fost aplicate pentru deficienţe ale sistemului de frânare, 4 pentru deficienţe ale mecanismului de direcţie, 47 pentru deficienţe ale sistemului de rulare (anvelope), 39 pentru deficienţe ale instalaţiilor de iluminare/semnalizare şi 7 pentru aplicare folii neomologate sau tratamente chimice pe parbriz, geamurile laterale ori lunetă…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).