iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu, reacție la angajarea lui Carmen Dan la Uniunea Naţională a Notarilor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că din punctul său de vedere nu este nicio problemă că fostul ministru de Interne Carmen Dan s-a angajat la Uniunea Naţională a Notarilor, el adăugând că nu are cunoştinţă dacă aceasta mai este membru PSD.

”E vreo problemă că doamna Carmen Dan lucrează la Uniunea Naţională a Notarilor? Nu o iau personal, dar nu înţeleg, doamna Carmen Dan nu mai are dreptul să muncească?”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la TVR1, potrivit news.ro.

Întrebat dacă mai este Carmen Dan membru PSD, Ciolacu a răspuns că nu a întrebat acest lucru.

”Cred că da, la Teleorman, nu ştiu, nu am întrebat”, a declarat Ciolacu.

Preşedintele PSD este de părere că e dreptul notarilor să angajeze pe cine vor în asociaţia lor.

”Am crezut că mă întrebaţi de ciocli care i-au pus pe la Piatra Neamţ în funcţii publice, manageri, aveţi şi dumneavoastră aici (la TVR – n.r.) o directoare nouă care e cu vrăjitoarele, eu am crezut că vorbim lucruri de instituţiile publice. Poate vă aduc aminte la Apele Române ce s-a întâmplat cu cine a fost angajat, scoatem Consiliile de Administraţie. Pe cine au angajat notarii, asociaţia lor, cred că e dreptul lor. Nu suntem eterni, nici eu nu sunt etern. Am şi anunţat că aş mai vrea să fac şi altceva în viaţă, nu numai politică”, a declarat Marcel Ciolacu.

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe a afirmat, marţi seară, că ”un alt soldat credincios al lui Daddy a fost recuperat de pe linie moartă şi a primit o sinecură”, referindu-se la faptul că fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost angajată la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).