September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lovitură de teatru! Astra ar putea rămâne în Liga 1, chiar dacă a retrogradat pe teren!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Retrogradată pe teren, Astra speră să obțină rămânerea în Liga 1 la comisii. Dani Coman (42 de ani), fostul președinte al giurgiuvenilor, susține că UTA, protagonista “cazului Valiza 2”, ar putea să le ia locul alb-negrilor în eșalonul secund.

Sezonul 2020/2021 nu a fost de bun augur pentru Astra. În ultima etapă a play-out-ului, formația de pe malul Dunării a retrogradat în Liga 2, iar sâmbătă seară a pierdut Cupa României în fața Universității Craiova, scor 1-1 (2-3 d.p.). Cu toate acestea, există o rază de speranță pentru giurgiuveni.

Dani Coman: “Echipa merge în continuare. Situația UTA-ei e similară cu cea a lui FC Argeș atunci când a fost retrogradată”

Dani Coman consideră că Astra are mari șanse de a continua în Liga 1. Comisia de Disciplină judecă speța UTA-ei Arad care, în 2017, ar fi mituit jucătorii altor formații cu scopul de a-și apăra corect șansele, ajutând-o astfel pe “Bătrâna Doamnă” să promoveze.

Echipa merge în continuare, mai e un meci luni, Comisia de Disciplină va analiza situația UTA-ei Arad, care e similară cu situația lui FC Argeș atunci când a fost retrogradată. Eu cred că decizia va fi similara…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).