October 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Guvernul israelian confirmă un armistiţiu cu mişcarea Hamas

0 0
1 min read
0 0
Read Time:42 Second

Guvernul Israelului a aprobat acordul de încetare a confruntărilor militare cu organizaţia islamistă Hamas, care deţine controlul asupra teritoriului palestinian Fâşia Gaza, informează cotidianul Times of Israel.

Armistiţiul urmează să intre în vigoare vineri la ora 2.00 (2.00, ora României), conform deciziei Cabinetului de securitate din Israel.

“Cabinetul de securitate a aprobat în unanimitate recomandarea tuturor oficialilor din domeniul apărării, a şefului Statului Major, a directorului Serviciului de securitate internă (Shin Bet), a directorului Serviciului de informaţii Mossad şi a şefului Consiliului de Securitate Naţională de acceptare a iniţiativei egiptene pentru un armistiţiu bilateral fără condiţii (…)”, a transmis Biroul premierului israelian în exerciţiu, Benjamin Netanyahu.

Însă Guvernul Israelului avertizează că viitorul operaţiunilor va fi decis în funcţie de situaţia de pe teren. “Conducerea politică subliniază că realitatea de pe teren va determina viitorul operaţiunii”, precizează Biroul premierului israelian.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).