iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

TULCEA: ARESTAȚI PREVENTIV PENTRU TRAFIC DE DROGURI

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

La data de 18 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în orașul Măcin, județul Tulcea, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri de risc și produse cu efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în anul 2020, în orașul Măcin, s-ar fi constituit un grup infracțional organizat, în scopul comercializării de droguri și produse cu efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost indisponibilizate mai multe recipiente și substanțe folosite la prepararea produselor cu efecte psihoactive, cannabis, bani și două cântare electronice de precizie.

Ieri, 18 mai, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de 3 persoane, iar, în cursul zilei de 19 mai, Tribunalul Tulcea a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de aceștia.

Activitățile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale.

La acțiune, au participat și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).