September 17, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

SCENE ÎNFIORĂTOARE Două femei au fost VIOLATE, una dintre ele este minoră

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Doi bărbaţi din Brăila au fost arestaţi pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de viol, unul asupra unei minore din municipiu, iar altul asupra unei femei din judeţ.

Cei doi au fost arestaţi de poliţişti şi prezentaţi procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, care i-au dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La data de 19 mai, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila arestarea preventivă a unei persoane cercetate în calitate de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

“Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale s-a reţinut că, în noaptea de 15/16 mai, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate şi prin constrângere fizică şi psihică a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

De asemenea, la data de 17 mai, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au solicitat judecătorului din cadrul instanţei arestarea preventivă a unui alt inculpat acuzat de comiterea infracţiunii de viol, Judecătoria Brăila hotărând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

“Din materialul probator administrat în cauză a rezultat faptul că la data de 16 mai, în jurul orei 4,30, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Brăila, prin constrângere psihică, respectiv ameninţarea cu un cuţit, inculpatul a întreţinut raporturi şi acte sexuale cu o persoană vătămată minoră”, a mai informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, conform agerpres.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).