iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Poliția a reușit să-i prindă pe trei bărbați dați în urmărire națională sau internațională: unul era condamnat pentru tentativă de omor

0 0
1 min read
0 0
Read Time:44 Second

Trei bărbaţi daţi în urmărire naţională sau internaţională, unul dintre ei fiind cercetat pentru tentativă de omor, au fost prinşi de poliţiştii argeşeni, arată Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, primul depistat a fost un cetăţean albanez, urmărit la nivel naţional şi internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

„În ziua de 14 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au depistat un bărbat de 47 de ani, cetăţean albanez cu domiciliul în România, urmărit în baza unui mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Argeş la începutul anului în curs, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, se precizează în comunicat.

Suspectul a fost prins într-un imobil de pe raza localităţii Jilava, judeţul Ilfov, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).