iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Trei rachete au fost trase spre teritoriul israelian din sudul Libanului

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Trei rachete au fost lansate joi din sudul Libanului spre Israel, a anunțat o sursă militară libaneză. Armata israeliană a confirmat tirurile, dar a subliniat că rachetele au căzut în Marea Mediterană, relatează AFP, citată de Agerpres.

Potrivit unor surse militare şi de securitate libaneze, proiectilele au fost trase dintr-o zonă aflată lângă tabăra de refugiaţi palestinieni din Rachidiyé, în sudul Libanului, o ţară învecinată cu Israelul.

O sursă apropiată Hezbollah, inamic al Israelului, a indicat că această mişcare armată libaneză nu a fost implicată în tirurile respective.

Cu puţin timp în urmă, trei rachete au fost trase din Liban şi au căzut în Marea Mediterană în largul coastelor de nord ale Israelului, a declarat armata israeliană într-un comunicat.

Aceste tiruri au avut loc în timp ce Israelul a desfăşurat tancuri de-a lungul barierei de separare cu Fâşia Gaza, ţinta unor intense atacuri israeliene în ziua a patra a unui nou conflict sângeros cu grupurile armate din enclava palestiniană care au tras rachete spre teritoriul israelian….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).