iunie 13, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

PRAHOVA Drumul Național 1 împânzit de polițiști

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

La data de 11 mai a.c., în intervalul orar 16:00-19:00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești, Biroului Rutier Câmpina și Poliția orașului Breaza au desfășurat o acțiune pe DN 1 în județul Prahova. Acțiunea a vizat disciplinarea conducătorilor auto și reducerea gradului de victimizare prin acciente rutiere care au avut ca principală cauză de producere viteza.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 27.800 de lei, 30 dintre ele fiind aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză, cu această ocazie fiind reținute și 3 permise de conducere. Pentru alte nereguli constatate au fost reținute două certificate de înmatriculare.

În perioada următoare, polițiștii vor acționa zilnic pe drumurile naționale care tranzitează județul, pentru reducerea riscului rutier și a numărului şi consecințelor accidentelor rutiere grave.

Polițiștii rutieri vă recomandă să manifestați disciplină în trafic, să respectați viteza de deplasare în funcție de starea carosabilului și de vizibilitate, să nu conduceți sub influența alcoolului, să nu vă angajați în efectuarea unor manevre riscante și să acordați prioritate tuturor celor în drept.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).