iunie 13, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

VOT în Parlament: Noua şefă a TVR, o jurnalistă care s-a remarcat prin interviuri cu vrăjitoare

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Ramona Săseanu, propusă de PNL, a obţinut 240 voturi pentru şi 135 împotrivă.
Ceilalţi candidaţi au fost respinşi. Astfel, Adrian Ţântă, propus de AUR, a întrunit 131 voturi pentru şi 244 împotrivă, în timp ce Monica Ghiurco a obţinut patru voturi pentru şi 371 împotrivă. Votul a fost secret cu buletine.

 

În 2015, Săseanu i-a luat un interviu Vrăjitoarei Elena. Ea se recomanda drept „vrăjitoare, tămăduitoare sau clarvăzătoare”, iar interviul s-a difuzat pe TVR 3. Dialogul a durat circa 12 minute. Vrăjitoarea s-a lăudat prin felul cum îi ajuta pe oameni să se vindece de boli. Jurnalista nu i-a pus, însă, nicio întrebare despre cum ar putea să îi vindice pe oameni.

Interviul, scrie Cătălin Tolontan, pe libertatea.ro, a fost, de fapt, mai mult o reclamă pentru Vrăjitoarea Elena, iar oamenii erau îndemnaţi indirect să apeleze la vrăjitoare ca să fie vindecaţi. „Angajata TVR Craiova îi ridică permanent mingi la fileu, elogiindu-i vrăjitoarei „harul pe care îl aveţi”, notează Tolontan, adăugând că interviul „are realmente un aer publicitar”.

CV-ul şefei interimare a TVR, AICI! (.pdf)

Plenul Parlamentului a respins, marţi, rapoartele de activitate ale Societăţii Române de Televiziune pe anii 2017, 2018 şi 2019. Ca urmare, Consiliul de Administraţie al societăţii a fost demis de drept. Mandatul directorului general interimar al SRTv este de şase luni.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).