iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Jandarm ploieștean, întors din teatrele de operațiuni NATO după 6 luni

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Pentru un jandarm ploieștean, misiunea începută alături de alți 3 camarazi în luna noiembrie a anului trecut, s-a încheiat cu succes în acest week-end.

În cel de-al 13 contingent care a desfășurat misiuni sub egida NATO, locotenent – colonel Albu. V., a avut rol de consilier în instruirea forțelor de ordine afgane, jandarmii români reprezentând un etalon pentru pregătirea de nivel superior al acestora timp de un deceniu.

A fost prima sa experiență de acest gen, catalogată ca fiind una foarte dificilă dar cu multe satisfacții profesionale, gradul de dificultate ridicat pornind chiar de la probele parcurse pentru selecție.

Începând cu anul 2002 și până în prezent, Gruparea de Jandarmi Ploiești a participat cu 31 de cadre militare în misiuni internaționale, contribuind considerabil la efortul instituției Jandarmeriei Române ca furnizor de expertiză pentru forțele de securitate și instituțiile afgane precum și pentru celelalte state participante.

Ofițerul va urma o bine meritată perioadă de recuperare fizică și psihologică, urmată de întoarcerea la sediul unității pentru a-și relua activitatea.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).