iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

FABULOS Cu bani dați la un serviciu de salubritate, Primăria Sectorului 2 le cere locuitorilor să facă ei curățenie în curtea Institutului Oncologic

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Primăria Sectorului 2 caută voluntari pentru a face curățenie în curtea Institutului Oncologic București. Acțiunea se va desfășura sâmbătă și, ulterior, Primăria va contribui la amenajarea vegetației. Asta, în condițiile în care

Primarul Sectorului 2 din București, Radu Mihaiu, a anunțat că marți a fost la Institutul Oncologic București pentru a vedea care este starea spațiilor verzi.

„Azi am fost la Institutul Oncologic București să văd cu ochii mei care e starea curții. Ne-au cerut ajutorul acum câteva săptămâni pentru amenajarea vegetației și, dacă se poate, a aleilor din jurul spitalului. Deși nu e în atribuțiile primăriei de sector, vom face tot ce putem pentru a aduce acest spațiu într-o formă decentă. Pacienții care trec pragul acestui institut nu merită să fie întâmpinați de o imagine atât de dezolantă. Vom ajuta cu igienizarea curții, cu amenajarea vegetației și vom analiza cum putem contribui la reabilitarea aleilor și parcurilor din incinta spitalului”, a dezvăluit primarul Radu Mihaiu pe Facebook.

Prima dată va fi făcută curățenie, iar primarul cere ajutorul bucureștenilor.

„Primul pas – CURĂȚENIA – o vom face cu ajutorul voluntarilor. Dacă și tu vrei să participi: sâmbătă, 15 mai, ora 10.00 ne adunăm în curtea Institutului Oncologic București. Ne vom împărți în mai multe echipei, unii la IOB, alții (dacă tot suntem în zonă) la Institutul Clinic Fundeni. Vom strânge vegetația moartă și gunoiul, în general”, a precizat primarul Mihaiu.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).