iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Polițiștii au spart o petrecere de botez: au amendat și părinții, dar și participanții

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti au întrerupt, sâmbătă seara, un botez care se desfăşura la o locuinţă de pe raza localităţii şi au aplicat 17 amenzi persoanelor care au luat parte la eveniment.

„În ziua de 8 mai, în jurul orei 23,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un eveniment privat (botez) se afla în desfăşurare la o locuinţă de pe raza localităţii Călineşti. (…) Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma verificărilor, organizatorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, totodată fiind aplicate alte 17 sancţiuni contravenţionale, persoanelor care au luat parte la eveniment, cu încălcarea normelor privind diminuarea impactului riscurilor, prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19”, informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Argeș, informează Agerpres.
Tot sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un alt botez se afla în desfăşurare la o locuinţă de pe raza localităţii Mălureni.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, care au constatat că cele sesizate se confirmă…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).