iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ayatollahul Khamenei ȘOCHEAZĂ: ‘Israelul nu este o ţară, ci o bază teroristă împotriva căreia este necesar să se lupte’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

”Israelul nu este o ţară, ci o bază teroristă” împotriva căreia este necesar să se lupte, consideră liderul suprem iranian Ali Khamenei, care preconizează din nou o ”cădere”, în opinia sa inevitabilă, a ”regimului sionist inamic”, relatează AFP.

”Din prima zi  (a înfiinţării Israelului în Palestina, în Mandatul britanic, în prima jumătate a secolului al XX-lea), sioniştii au transformat Palestina ocupată într-o bază a terorismului”, denunţă liderul suprem într-un discurs televizat.

”Israelul nu este o ţară, ci o bază teroristă împotriva naţiunii palestiniene şi altor naţiuni musulmane. Lupta împotriva acestui regim despotic înseamnă luptă împotriva opresiunii şi terorismului şi aceasta este datoria fircăruia”, apreciază ayatollahul, citat de News.ro. Declarațiile sunt făcute cu ocazia ”Zilei Ierusalimului”, sărbătorită de către Republica islamică în a patra vineri a lunii Ramadanului.

Ali Khamenei atacă ”acordul secolului”, aşa cum a fost prezentat ”planul de pace” în Orientul Mijlociu al fostului preşedinte american Donald Trump, îmbrăţişat de către premierul istraelian în exerciţiu Benjamin Netanyahu, dar respins în bloc de către palestinieni.

Liderul suprem iranian reiterează condamnarea unei normalizări a relaţiilor Israelului cu mai multe ţări arabe…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).