aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Procurorii anchetează moartea bucătarului Adrian Pop, în urma unei petreceri la care au participat şi polițiști

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj fac o anchetă după ce bucătarul Adrian Pop a murit după mai multe zile petrecute în spital, unde a ajuns după o petrecere desfăşurată într-un local, la care au participat şi doi poliţişti, aflaţi în timpul liber. Bărbatul suferise leziuni cranio-cerebrale, iar anchetatorii au audiat zece martori şi analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi Poliţia Judeţeană Cluj au transmis, joi, un comunicat de presă comun în legătură cu dosarul privind moartea suspectă a lui Adrian Vasile Pop, scrie news.ro.

„În cauza ce are ca obiect circumstanţele în care numitul Pop Adrian Vasile a suferit leziuni traumatice în noaptea de 07 martie a.c.,ora 3:00, în prezent se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, privind posibila implicare a unor agenţi de poliţie, dosarul penal a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj la iniţiativa reprezentaţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Cercetările sunt efectuate de către poliţişti specializaţi în cauze de violenţă sub coordonarea directă a procurorilor de la acest parchet”, se arată în document.

Conform sursei citate, până la acest moment, în cadrul anchetei au fost audiate peste 10 persoane în calitate de martori, iar activităţile de audiere continuă. Au fost efectuate testări ale comportamentului simulat şi au fost constatate, ridicate şi conservate urme de la locul faptei şi de pe hainele şi corpul unor persoane….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).