aprilie 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

RECOMANDĂRI RUTIERE: Conduceți prudent, pe timp de ploaie!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Poliţia rutieră le recomandă conducătorilor auto ca, în condiţiile unui carosabil umed, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să fie mai atenţi şi calmi la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului.

Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

Nu frânaţi brusc, păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă, astfel încât să puteţi opri în siguranţă, în situaţia în care acesta încetineşte sau opreşte subit.

Pentru evitarea producerii unor blocaje în trafic, le recomandăm şoferilor să nu efectueze depășiri ale unor vehicule dacă nu au o bună vizibilitate și să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier.

Totodată, pe timp de ploaie, este necesar să utilizați luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri.

Nu consumați băuturi alcoolice și purtați întotdeauna centura de siguranță!

Conduceți prudent, manifestați atenție la pietoni și la alte categorii de participanți la trafic și respectați-vă partenerii de drum!

De asemenea, pietonilor le recomandăm să traverseze partea carosabilă doar prin locuri special amenajate și după ce s-au asigurat că intenția acestora a fost observată de conducătorii auto.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).