aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Bugetarii anunță BENEFICIUL neașteptat al pandemiei de coronavirus

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

După un an de pandemie, trei sferturi dintre angajați spun că au fost cel puțin la fel de productivi lucrând de acasă. Șase din 10 români care lucrează în sistemul public spun că pandemia a constribuit la digitalizarea instituției pentru care lucrează.

La un an de la declararea stării de urgență în România în contextul pandemiei de COVID-19, un studiu realizat de Zitec relevă rezultatele studiului național Regista „Noua realitate a lucrului de acasă”, un studiu care și-a propus să afle cum s-au adaptat instituțiile publice lucrului de acasă, conform Mediafax.

Conform datelor relevate, aproape 75% dintre angajații din sectorul public care au lucrat de acasă parțial sau permanent s-au simțit cel puțin la fel de productivi ca atunci când își desfășurau activitatea la birou. Noul mod de lucru a adus numeroase avantaje pentru angajați. Astfel, 71% dintre respondenții care au lucrat de la distanță consideră că cel mai mare beneficiu al lucrului de acasă a fost timpul câștigat prin faptul că nu s-au mai deplasat la birou, 55% au apreciat flexibilitatea în organizarea timpului de lucru, iar 17% au declarat că au avut costuri lunare mai mici pe perioada cât au lucrat de acasă…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).