aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Strâns cu ușa de Virgil Guran, Florin Cîțu a dat șefia ANRP la PNL Dâmbovița

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second
Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu l-a demis, luni, pe președintele Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), George Băeșu, în funcție din 2012, și l-a numit în locul său pe liberalul Silviu Aurelian Grigorescu, ambele decizii fiind publicate în Monitorul Oficial.

Noul șef ANRP este membru PNL Dâmboviță și a candidat la alegerile parlamentare dar nu a obținut un mandat. Numirea la șefia ANRP a unui liberal din Dâmbovița vine după ce în ședința din această dimineață a liberalilor, liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, l-a criticat pe premierul Florin Cîțu că nu numește în funcții oamenii stabiliți la partid.

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, întrebat despre criticile şi nemuţumirile senatorului Virgil Guran la şedinţa de luni a Biroului Politic Naţional al partidului la adresa premierului Florin Cîţu din cauză că nu face numiri ale liberalilor în funcţii, că în interiorul formaţiunii sunt foarte multe puncte de vedere exprimate.

„Sigur în interiorul partidului, în cadrul Biroului Politic sunt foarte multe puncte de vedere exprimate. Eu am convingerea că toţi reprezentanţii PNL care au parcurs etapele procedurale vor fi desemnaţi în funcţiile de demnitate publică pentru a putea pune în practică programul de guvernare”, a declarat Ludovic Orban, întrebat despre nemulţumirile senatorului PNL Virgil Guran la adresa prim-ministrului pe motiv că nu face numirile în funcţii de demnitate publică a liberalilor propuşi de partid, conform news.ro.

Chestionat dacă l-a întrebat pe prim-ministrul Florin Cîţu de ce refuză să numească secretari de stat şi şefi de agenţii, Orban a răspuns: „Nu este adevărat. Face numiri în fiecare zi. Probabil vrea să facă şi o evaluare personală, pe lângă cele care au fost făcute în cadrul partidului. Trebuie să vă spun că propunerile toate au fost validate de BPN, dar am încredere că premierul va finaliza procedura de numire ale reprezentanţilor noştri în diferite funcţii de demnitate publică”.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).