aprilie 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

CNP: ”Dreptul de a conduce un autovehicul, pe drumurile publice îl are numai persoana care posedă permis de conducere valabil

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second
”Dreptul de a conduce un autovehicul, .. pe drumurile publice îl are numai persoana care posedă permis de conducere valabil, corespunzător categoriei ori subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, sau dovada înlocuitoare a acestuia cu drept de circulaţie.”
Un bărbat de 35 de ani din București nu a ținut cont de acest lucru și a condus un autovehicul prin Capitală. În momentul când polițiștii l-au oprit și i-au solicitat permisul de conducere a motivat că nu îl are asupra sa. Polițiștii i-au solicitat bărbatului să rămână în autovehicul până când vor efectua verificările necesare stabilirii situației de fapt, însă acesta nu s-a conformat și a demarat cu scopul de a se sustrage. A început o urmărire ca în filme prin București, iar în cele din urmă, polițiștii au reușit oprirea acestuia, pe o stradă din sectorul 1.
Dupa momentul opririi, polițiștii au procedat la extragerea acestuia din autovehicul, imobilizarea și conducerea la sediul Brigăzii Rutiere.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.
În baza probatoriul administrat organele de cercetare penala din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului de 35 ani pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații din cadrul Judecătoriei Sector 1 au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).