mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ULTIMA ORĂ – Se închid școlile în Chiajna (Ilfov)

0 0
1 min read
0 0
Read Time:46 Second

Autoritățile din județul Ilfov au decis să suspende activitatea didactică care presupune prezență fizică a elevilor în unitățile de învățământ din localitatea Chiajna. Măsura va intra în vigoare luni și a fost luată după ce rata de infectare a trecut de șase persoane la mia de locuitori.

Instituția Prefectului – Județul Ilfov anunță că duminică a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată o hotărâre privind adoptarea modificării scenariului de funcționare pentru unitățile de învățământ din localitatea Chiajna, județul Ilfov.

„Conform Hotărârii CJSU Ilfov nr. 26/14.03.2021, începând cu data de 15.03.2021, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezență fizică la nivelul unităților de învățământ din localitatea Chiajna, ca urmare a depășirii ratei de incidență de 6/1000 locuitori. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ se va desfășura online”, scrie în decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).