aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un nou conflict în cartierul Radu de la Afumaţi din Ploieşti, după scandalul soldat cu 9 răniţi

0 0
1 min read
0 0
Read Time:49 Second

Un nou conflict a avut loc, sâmbătă după-amiază, în cartierul Radu de la Afumaţi din municipiul Ploieşti, între rudele persoanelor implicate în scandalul de vineri soldat cu nouă răniţi.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, au fost identificaţi cei care, din primele date, şi-au adresat ameninţări şi expresii jignitoare, poliţiştii efectuând în continuare cercetări la faţa locului, transmite Agerpres.

De asemenea, poliţiştii acţionează pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică. Nouă persoane au ajuns, vineri seară, la spital în urma unui scandal care a avut loc în cartierul Radu de la Afumaţi din municipiul Ploieşti între două familii care aveau probleme mai vechi.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, precum şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova.

În urma administrării materialului probator, faţă de 6 bărbaţi implicaţi în eveniment a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive.

sursa: dcnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).