iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Se AMÂNĂ RESETAREA Ministerului de Interne! Lucian Bode face o DETAȘARE CONTROVERSATĂ!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

Dezvăluire Bugetul.ro. Ministrul Lucian Bode amână mult promisa reformare a Ministerului Afacerilor Interne.

Până una-alta, Bode are grijă să-și tragă secretara după el, la Ministerul de Interne. Astfel, din 22 ianuarie 2021, Ștefania Gabriella Ferencz, cunoscută drept „Blonda lui Boc”, va fi detașată, pentru o perioadă de 6 luni, în funcția de secretar general al MAI.

Vezi și SURSE Lucian Bode ar urma să dea startul la ‘execuții’! Bogdan Despescu ar avea zilele numărate în fruntea MAI!

La aceeași dată, detașarea lui Ferencz în funcția de secretar general la Ministerul Transporturilor –  portofoliu deținut de Lucian Bode în Guvernul Orban – va înceta.

Mare atenție! Mutarea Gabriellei Ferencz de la Ministerul Transporturilor la Ministerul de Interne se face la propunerea ministrului Lucian Bode.

La 12 ianuarie a.c., Bode a solicitat transferul lui Ferencz, aceasta urmând să-și intre în drepturi în data de 22 ianuarie 2021.

Ștefania Gabriella Ferencz, preferata lui Emil Boc

Cariera explozivă a Ștefaniei Ferencz a început în anul 2001, când, ieșită de pe băncile facultății, aceasta a fost consilier la cabinetul de deputat al lui Emil Boc.

Ulterior, tânăra originară din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, a ajuns să fie director al cabinetului lui Boc și coordonator al activității de consiliere al grupului parlamentar PD.

Când Emil Boc a ajuns pentru prima dată primar al Clujului, Ștefania Gabriella Ferencz lucrat în cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Când Boc a fost premier al României, Ferencz a fost adusă Director de Cabinet al Prim-Ministrului.

După ce Emil Boc a revenit în fotoliul de primar al Clujului, și Gabriella Ferencz s-a întors în Primărie, pe post de director general al Direcției de Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte.

Din 2019 și până în prezent, Ferencz ocupă funcția de secretar general al Ministerului Transporturilor, funcție la care va renunța în 22 ianuarie, pentru a trece la MAI.

Ce a anunțat Bode în decembrie 2020, la preluarea mandatului de ministru:

Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să avem o echipă completă, funcţională la MAI, mă refer la secretari de stat, subsecretari de stat, şefi de structuri. Voi continua toate proiectele de reformă demarate de ministrul Marcel Vela şi aici mă refer, evident, la ocuparea prin concurs a posturilor care în acest moment sunt ocupate prin preluare de atribuţii sau delegaţi şi foarte important şi asta va comunica domnul preşedinte astăzi, suntem implicaţi în campania naţională de vaccinare şi în aceste condiţii le-am cerut colegilor să depună toate eforturile, să contribuie cu tot ce au la dispoziţie pentru reuşita acestei campanii”.

sursa:bugetul

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).