februarie 28, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

A izbucnit un scandal uriaș în Poliție! ‘Uite, măi prăpăditule!’, ‘Fugi înapoi la nașul tău și pupă-i ghiulul’, ‘Tu mă ameninți pe mine?’

0 0
3 min read
0 0
Read Time:3 Minute, 3 Second

Dezvăluire Bugetul.ro.Scandal uriaș în Poliția Română! Comisarul-șef Cristian Ghica, fostul șef al Poliției Centrul Vechi, a lansat un atac dur la adresa șefului Poliției Sector 3, comisarul-șef Gabriel Șchiopu, pe care l-a acuzat că nu a respectat perioada de carantinare, când s-a întors din concediul din Franța.

La atacul lui Cristian Ghica a răspuns comisarul-șef Mihai Bărbuțu, în prezent angajat la Curtea Europeană de Conturi, nimeni altul decât „finul lui Șchiopu”.

Bărbuțu l-a numit pe Ghica „prăpădit”, întrebându-l dacă a fost „șef de serviciu”, că-l vede „tare nepriceput”. Fostul șel al Poliției Centrul Vechi a replicat și l-a trimis pe Bărbuțu să-i pupe „ghiulul nașului Șchiopu”.

Vezi și SURSE Lucian Bode ar urma să dea startul la ‘execuții’! Bogdan Despescu ar avea zilele numărate în fruntea MAI!

În discuție a intervenit și Cătălin Vișoiu, fost colaborator al Poliției Române în echipa fostului șef de la Investigații Criminale, Mihai Pitulescu, în prezent pensionat.

Vișoiu l-a întrebat pe Bărbuțu de ce când „nașu Șchiopu” a furat de lângă nu „a luat foc așa”. Mai mult, i-a transmis că în curând nu va mai avea „pe cine linge în c*r”.

Răspunsul lui Bărbuțu nu a întârziat să apară. I-a replicat lui Vișoiu că-l cunoaște, că știe despre autodenunțul său (despre care Bugetul.ro a scris în exclusivitate AICI) și i-a „recomandat” să vorbească civilizat cu el.

„Tu ai ajuns să mă ameninți pe mine?”, i-a replicat Cătălin Vișoiu. „Când înainte îmi pupați mâinile și tu și Schiopu. Sau ați uitat când fa ceati percheziții fără mine și veneati la mine acasă sa va semnez. Și apropo vezi ca atunci sa verificat treaba cu ceasu doar ca respectivul nu avea factura la el”, a continuat el.

Vezi și EXCLUSIV Autodenunț exploziv. Acuze grave la adresa unui șef din Poliție: ‘Evaziune fiscală’

Ulterior, discuția s-a mutat la telefon, după cum a relatat chiar Mihai Bărbuțu.

Bugetul.ro vă prezintă dialogul incendiar dintre actorii prezentați anterior:

Primesc de două zile tot felul de întrebări referitoare la concediul domnului Schiopu (ăla lung, de sărbători, când polițiștii erau la muncă), petrecut, se pare, în străinătate. De bun simt, oamenii se întreabă de ce este la muncă șefu’ sectorului, în condițiile în care la întoarcerea din anumite state, toți ceilalți, prostimea adică, stau 14 zile în carantină.
Neștiind ce să răspund, întreb și eu mai departe, poate răspunde domnul doctor Berechet: este adevărat că domnul Schiopu Gabriel, sefu’ sectorului 3, nu a respectat perioada de carantină?
Este domnul Șchiopu Gabriel mai presus de lege?
Este moral să sancționăm nerespectarea prevederilor legale atunci când noi înșine le încălcăm?
Face cineva ceva in sensul ăsta?
Nope, nu face nimeni nimic!
Între ei, cei de sus, nu va exista nicio ruptură, pentru că toți sunt conștienți că depind de tăcerea celorlalți.
Sau poate oamenii se înșală, iar domnu’ Schiopu a făcut Crăciunul și Revelionul acilea, pe Cocioc, sens în care un comunicat al D.G.P.M.B. i-ar liniști pe cei nevoiți să lucreze cu personajul.”, a fost postarea lui Cristian Ghica, care a încins spiritele.

Mihai Bărbuțu: Uite, măi prăpăditule, unde a fost și când s-a întors Șchiopu. El a revenit pe 8 ianuarie, carantina a început pe 9 ianuarie, la ora 20 https://www.politiadefrontiera.ro/…/i-lista…

Iar înainte de asta, Franța nu era în lista țărilor pentru care trebuia stat în carantină, conform Poliției de Frontieră: https://www.politiadefrontiera.ro/…/i-lista…
Auzi, tu sigur ești coleg cu noi? Comisar șef de poliție? Șef de serviciu? Că te văd tare nepriceput…
sursa:bugetul
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).