September 17, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

GALERIE FOTO – Imagini IREALE din Capitoliul SUA: soldații păzesc clădirea, dorm pe jos cu pușca la cap, iar politicienii trec printre ei

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

La o săptămână după protestele soldate cu morți din inima guvernului SUA, fotografiile din Capitoliu cu Gărzile Naționale care păzesc clădirea au devenit virale pe internet.

Imaginile, care arată o prezență puternică de securitate în interiorul și în afara clădirii, sunt un contrast total cu scenele de haos difuzate în întreaga lume săptămâna trecută.

Cel puțin 10.000 de membri ai Gărzii Naționale vor fi sâmbătă la Washington DC, iar oficialii poliției spun că numărul ar putea fi dublat pentru ziua de inaugurare a lui Joe Biden săptămâna viitoare.

Citește și: Se poate ‘sări’ rândul la vaccinare: o dovedește un primar din România. Felix Borcean s-a vaccinat împotriva COVID-19

Desfășurarea mare de forțe are loc în momentul în care Camera Reprezentanților  votează miercuri dacă îl va acuza pe președintele Donald Trump pentru rolul pe care l-a jucat în violența de săptămâna trecută.

Trump este acuzat de opoziția din Partidul Democrat, care are o majoritate în Cameră, de „incitare la insurecție” și unii membri ai propriului său partid republican au indicat că vor vota pentru a-l acuza.

Citește și: RĂZBOI TOTAL Israelul a atacat poziții iraniene în Siria: cel puțin 40 de morți; informațiile au fost oferite de SUA

Mulți dintre parlamentarii care au votat astăzi au fost prinși în evenimentele săptămânii trecute, când mii de susținători radicali pro-Trump au pătruns în complexul Capitolului, în timp ce Congresul a votat pentru certificarea rezultatelor alegerilor prezidențiale.

Imaginile foto au fost prezentat ediția ONLINE a postului BBC.

content-image

content-image

content-image

content-image

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).