ianuarie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Imaginea devenită virală l-a dat de gol: Bărbatul surprins cu pupitrul lui Nancy Pelosi în brațe la violenţele din Capitoliu, arestat

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second
proteste sua capitoliu barbat pupitru nancy pelosi
Adam Christian Johnson, un bărbat din Florida surprins într-o imagine devenită virală mergând cu pupitrul lui Nancy Pelosi în braţe în timpul violenţelor de miercuri de la Capitoliu, a fost arestat, relatează presa americană, anunță news.ro.

Potrivit Miami Herald, bărbatul în vârstă de 36 de ani este încarcerat de vineri seară în penitenciarul din Pinellas County.

Adam Christian Johnson, care locuieşte în localitatea Parrish, este căsătorit cu un medic şi are cinci copii.

Cel puţin încă trei bărbaţi din Florida sunt acuzaţi de asemenea că au pătruns ilegal miercuri în Capitoliu. De asemenea, un pompier din Florida a fost trimis în concediu după ce au apărut fotografii cu el participând la evenimentele de miercuri.

Citește și: Se complică situația pentru sistemul sanitar din România: Au apărut primele cazuri de gripă ‘normală’

Miercuri, protestele convocate de preşedintele în exerciţiu Donald Trump, în faţa Capitoliului, unde Congresul urma să certifice voturile electorilor în alegerile prezidenţiale şi, cu acestea, victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale, au degenerat. Sute de manifestanţi, susţinători ai lui Trump, au pătruns în Capitoliu şi mai multe clădiri din complex au fost evacuate. În confruntările cu poliţia au rezultat mai mulţi răniţi şi patru persoane au murit. Au făcut făcute peste 60 de arestări.

Înregistrări video şi fotografii ale unor suţinători ai lui Donald Trump care circulau în mod liber pe culoarele Congresului, după ce au intrat cu forţa în clădire, au provocat consternare şi indignare în ţară şi în lume.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).