mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Signal creşte puternic în urma asaltului asupra Capitoliului pentru care Elon Musk acuză Facebook

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second
Logo aplicatie signal mesagerie
Atacul asupra Capitolului l-a făcut pe cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din lume să critice Facebook şi să recomande Signal, potrivit news.ro.

Elon Musk a răbufnit pe Twitter la adresa Facebook, după atacul sângeros asupra Capitolului. Antreprenorul american crede că Facebook este unul din principalii vinovaţi, fiind platforma care a înlesnit comunicarea şi organizarea celor care au pus la cale atacul.

Cel mai bogat om din lume le sugerează utilizatorilor să aleagă alte produse în locul celor deţinute de Facebook şi recomandă Signal în locul WhatsApp sau Messenger.

Citește și: Gabriela Firea s-a dezlănțuit: ‘Comisia Europeană arată că Guvernul Orban-Cîțu a dus România în groapa austerității! În guvernarea PSD, de fiecare dată, realitatea economică arăta mai bine’

Musk este recunoscut pentru retorica anti Facebook, acesta având mai multe ieşiri de acest gen până acum. În 2018, şeful Tesla a anunţat că şi-a şters contul de Facebook.

Recomandarea lui Musk nu a rămas fără ecou, unii dintre cei peste 41 de milioane de urmăritori trecând imediat la fapte.

Ca urmare, numărul conturilor noi de Signal a crescut suficient de mult pentru a-i crea acestuia probleme de funcţionare.

Nu se ştie deocamdată câte conturi noi au fost create de la postarea lui Musk, însă cei de la Signal au anunţat, tot pe Twitter, că procesul de înregistrare al utilizatorilor noi funcţionează cu greutate, din cauza numărului foarte mare de cereri.

Signal este considerată cea mai sigură aplicaţie de comunicare, cu cel mai puternic algoritm de criptare, fiind şi preferata lui Edward Snowden.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).