iunie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Forțați de pandemie, românii s-au pus pe citit – topul celor mai căutate cărți din 2020: Laura Cosoi, pe primele locuri

0 0
3 min read
0 0
Read Time:3 Minute, 2 Second
carti
După ce de-a lungul anului 2020 cititorii editurii Curtea Veche au cumpărat cel mai des cărţi de dezvoltare personală şi psihologie practică, cărţi de educaţie financiară şi cărţi pentru copii, editura pregăteşte pentru 2021 alte noutăţi, relatează News.ro.

Citește și: Radu Tudor, despre situația gravă din SUA: ‘Trump ar trebui pus sub acuzare pentru orchestrarea unei tentative de lovitură de stat de tip sovietic’

Top nonficţiune 2020

1. „Tată bogat, tată sărac” – Robert T. Kiyosaki

2. „Inteligenţa emoţională” – Daniel Goleman

3. „Cele cinci limbaje ale iubirii” – Gary Chapman

4. „Cartea înţelepciunii” – Dalai Lama

5. „Puterea prezentului” – Eckhart Tolle

Top ficţiune 2020

1. „Oameni normali” – Sally Rooney

2. „Scrisorar” – Mihail Şişkin

3. „Idioata” – Elif Batuman

4. „Conversaţii cu prieteni” – Sally Rooney

5. „Lumi eterice” – Tatiana Tolstaia

Top cărţi pentru copii 2020

1. „Seria Erus” – Alec Blenche

2. „Seria Ţup” – Alex Donovici

3. „Ce se întâmplă cu mine?” (pentru fete) – Susan Meredith

4. „Comoara lui Ben” – Alex Donovici

5. „Norişorul Roz” – Cristina Donovici

Top noutăţi 2020

1. „Ţup. Nu ai nevoie de aripi ca să poţi zbura” – Alex Donovici

2. „Secretul Norişorului Roz” – Cristina Donovici

3. „Psihologie pentru oameni obişnuiţi. Ediţie de colecţie” – Ramona şi Radu F. Constantinescu

4. „Papă tot” – Laura Cosoi

5. „Mai presus de bani… Echipa antreprenorului” – Robert T. Kiyosaki şi Rich Dad Advisors

Printre noutățile anului 2021 se numără:

„Lecţii de italiană” de Marina Stepnova, autoarea bestsellerului „Femeile lui Lazăr” revine cu o poveste despre viaţă şi iubire, un roman despre maturizare şi preţul libertăţii. Ivan Sergheevici Ogariov este medic de succes într-o clinică privată din Moscova anilor 2000. La 42 de ani, duce o viaţă superficială şi predictibilă. Însă destinul i se schimbă când o cunoaşte pe tânăra Malia. „Stepnova o duce pe Anna Karenina la psihoterapeut şi, în schimb, se alege cu un personaj masculin care are curajul de a nu se arunca sub tren. Ceva între Doctor House şi Doctor Jivago”, spune Tatiana Suhareva.

Citește și: Ministrul Justiției, despre DOSARUL lui Lucian Bode: ‘Este o discuție pur și simplu care nu trebuie făcută publică’

„Fiţuici de parenting”, de Emily Oster. O economistă vine în întâmpinarea noilor mame, care au nevoie de sprijin pentru a se informa corect într-o lume suprasaturată cu informaţii. Şi ceea ce a aflat e că înţelepciunea populară nu e deloc corectă, când vine vorba de naştere şi parenting. Prin această carte încearcă să ajute în luarea unor decizii mai bune în primii ani după venirea copilului pe lume.

Tot deodată de Bill Nye – Un volum de la cunoscutul om de televiziune şi pasionat de ştiinţă pe care copiii îl cunosc ca „Bill Nye, the Science Guy”. Este în primul rând o carte autobiografică scrisă cu mult umor şi înţelegere umană. Autorul se întoarce în timp până în copilărie, când s-a îndrăgostit de ştiinţă. Ne povesteşte cum a învăţat că ştiinţa poate fi nu numai o sursă de delectare spirituală, ci poate fi şi foarte practică şi că, cel puţin o dată, i-a salvat chiar viaţa. Nu în ultimul rând, este o carte care invită la acţiune: împotriva prejudecăţilor, a bigotismului şi pentru un viitor mai bun. Deviza ei este: să facem totul pentru a schimba lumea.

Citește și: Cum a lăsat Israelul lui Netanyahu lumea în urmă în cursa vaccinurilor: operațiune masivă 27/7 pe STADIOANE; dozele libere, folosite la tineri

„Fii furios” de Dalai Lama – sfaturi înţelepte despre cum poţi transforma furia în compasiune, pentru a genera transformare socială. În lume ştim că există nedreptăţi, exploatare, inechitate între bogaţi şi săraci. Însă întrebarea este, din perspectivă budistă, ce putem face pentru a le combate în mod constructiv?

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).