ianuarie 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

OMS: Să nu credeți vă vom avea o vară fără mască și alte măsuri de protecție, trebuie să continuăm cu garda sus

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Epidemiologul și fostul director al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Daniel López Acuña, a declarat luni că „intrăm pe deplin într-un al treilea val” al pandemiei din cauza „relaxării” măsurilor de protecție împotriva Covid -19 în perioada Crăciunului.

Acest expert a avertizat, de asemenea, într-un interviu în Onda Vasca, că în al treilea val va exista un număr mai mare de infecții deoarece începe de la o incidență mai mare decât cea din vară. În plus, se adaugă și varianta virusului detectat în Regatul Unit, care nu este mai letal, dar este mai contagios.

Consecința, așa cum a subliniat el, este vom avea o capacitatea de transmitere a virusului înmulțită cu zece, iar presiunea pe medici va fi uimitoare.

El a insistat asupra importanței vaccinării și a subliniat că reticența în a face acest lucru este „produsul confuziei și ignoranței”. Epidemiologul spune că trebuie ca oamenii să se vaccineze intens la cea mai mare rată posibilă. Totul ar trebui făcut ca și cum ar fi „o operațiune militară și de război, fără încetare, în fiecare zi”, astfel încât, la sfârșitul verii, să se poată vorbi despre imunitate de grup.

„Să nu credeți vă vom avea o vară fără mască și alte măsuri de protecție, trebuie să continuăm cu garda sus. Dar cert este că vom avea o toamnă-iarnă viitoare și un Crăciun mai normale”, a indicat el.

sursa;Bugetul

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).