ianuarie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ex-ministru combate intenția Guvernului Cîțu de a plafona venituri: Înghețarea salariilor bugetarilor poate duce la concedieri în privat

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second
marius budai
Fostul ministru PSD al Muncii, Marius Budăi, a transmis luni, după ce în spațiul public a apărut proiectul guvernamental de înghețare a unor venituri în 2021, că înghețarea salariilor bugetarilor va avea efecte în lanț.

„Vasilică premieru’ își începe mandatul în forță! Guvernul CDR 2 (PNL, USR-PLUS, UDMR) îngheață tot! Iarăși suntem puși să “strângem cureaua”, exact ca în perioada 1996-2000, când “specialiștii” CDR (15.000 la număr) ne-au adus la sapă de lemn! Ceea ce nu înțelege noul CDR, care se învârte în cerc precum un câine după propria coadă, e că austeritatea aduce doar austeritate, într-o buclă care se repetă la infinit!

Înghețarea salariilor profesorilor, cadrelor medicale, polițiștilor, militarilor, dar și a pensiilor duce la scăderea puterii de cumpărare a acestora, ceea ce va însemna venituri mai mici pentru privat, ceea ce va atrage scăderea salariilor de la privat, dacă nu chiar și concedieri, dar și scăderea încasărilor la bugetul de stat. Și tot așa și din nou, câtă vreme Dreapta va Guverna!

Vasilică, mai bine dezertai și tura asta! Bine, și varianta Orban era una ……”, a scris Marius Budăi pe Facebook.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).