ianuarie 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marea Britanie ar putea fi prima ţară care aprobă vaccinul dezvoltat de AstraZeneca şi Oxford – Regatul Unit se confruntă cu o nouă tulpină a Covid-19

2 min read
Read Time:1 Minute, 11 Second
AstraZeneca
Vaccinul dezvoltat de AstraZeneca şi Oxford ar putea primi aprobare în UK chiar la scurt timp după Crăciun. Cercetătorii au descoperit că o jumătate de doză ar putea fi mai eficientă decât o doză întreagă, potrivit news.ro.

Marea Britanie pare să fie ţara care dă tonul la tot ce înseamnă vaccin anti-COVID.

După ce a fost prima care a aprobat vaccinul Pfizer BioNTech şi a şi demarat campania de vaccinare, se pregăteşte să dea undă verde şi serului produs de Astra Zeneca şi Oxford.

Citește și: ‘Am adus 300.000 de euro pentru campania din 2009-Situația mea și a soțului permitea’, a spus Udrea în fața instanței -A explicat că nu știe nimic despre fapte

John Bell, profesor la Oxford, spune că datele arată foarte bine şi că aprobarea ar putea veni imediat după Crăciun.

Primele date prezentate au întârziat puţin procesul de evaluare, pentru că în procesul de testare clinică s-a strecurat o greşeală.

În grupa de voluntari care au primit primit jumătate de doză de vaccin în prima fază eficienţa a fost de peste 90 la sută, în timp ce pentru cei care au fost vaccinaţi cu două doze eficienţa a fost de 62 la sută. Chiar şi aşa, este un rezultat foarte bun, iar vaccinul AstraZeneca Oxford poate schimba datele pandemiei, pentru că este mult mai uşor de transportat decât cele produse de Pfizer BionTech și Moderna.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).