mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

‘Măcel’ în şedinţa conducerii PNL: Rareş Bogdan, Boc şi Bolojan dau de pământ cu Orban (surse)

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
Klaus Iohannis Ludovic Orban PNL
Şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL a fost convocată pentru marţi seara, de la ora 22.30, în sistem videoconferinţă. În cadrul şedinţei, mai mulţi lideri cu greutate au lansat reproşuri dure la adresa lui Orban.

Potrivit unor surse participante la şedinţă, primul vorbitor a fost deputatul Florin Roman. Acesta i-a reproşat lui Orban atât rezultatul prost de la parlamentare, cât şi negocierile proaste purtate cu USR-PLUS şi UDMR.

Au urmat alţi lideri care au dat de pământ cu Orban, pritnre care Rareş Bogdan, Ilie Bolojan, Emil Boc şi Marian Petrache. Singurul care i-a luat apărareaq lui Orban a fost Virgil Guran.

Liderii din Ardeal i-au reproşat lui Orban că a abandonat narativul dezvoltării, iar acordul semnat cu USR-PLUS şi UDMR reprezintă practic o declaraţie de război la adresa propriilor primari.

Lui Orban i s-a reproşat chiar faptul că a trădat partidul în negocierile de la Vila Lac şi că a trădat PNL, iar de numele său se va lega una dintre cele mai mari trădări din istoria partidului.

Rareş Bogdan i-a reproşat lui Orban faptul că cedat şi în Guvern, şi la Parlament şi că va ceda în continuare de fiecare dată când Ciolacu se va uita urât la el. Rareş Bogdan l-a ameninţat pe Orban că îi va „sufla în ceafă” timp de patru ani.

Liderii partidului i-au cerut lui Orban chiar să facă un pas în spate şi să renunţe la şefia Camerei Deputaţilor.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).