ianuarie 26, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șeful campaniei de vaccinare a anunțat când va lua sfârșit pandemia în România: ‘Se vor mai înregistra cel mult cazuri sporadice’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second
Inquam Valeriu Gheorghiță
Doctorul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, a anunțat demararea unei campanii de comunicare la nivel național, astfel încât populația să primească informații complete despre vaccinul anti-Covid-19.

„În momentul în care vom asigura vaccinarea a 60-70% din populația adultă, ceea ce înseamnă aproape 11 milioane de persoane, epidemia va fi pusă sub control.

Când se va atinge acest prag, nivelul de infectare va scădea foarte mult și se vor mai înregistra cel mult cazuri sporadice, lucru care va ridica presiunea de pe sistemul medical.

Pentru a ajunge la acest nivel de vaccinare este nevoie de circa șase luni de la prima doză de vaccin administrată, cu condiția ca oamenii sa se prezinte la centrele de vaccinare.

În acest sens, va fi demarată și o campanie națională de informare, prin care populația să primească toate informațiile necesare.

Pe lângă acestea, vor fi bannere, pliante disponibile în farmacii, în cabinetele medicale, plus o campanie de informare în mass-media, care va începe în jurul datei de 20 decembrie”, a spus Valeriu Gheorghiță la postul de televiziune Digi24.

Valeriu Gheorghiță a mai adăugat că în acest moment sunt evaluate centrele de vaccinare din țară, pentru a se asigura că nu apar probleme în lanțul de vaccinare.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).