ianuarie 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

CERCETAȚI PENTRU EFECTUARE DE OPERAŢIUNI FĂRĂ DREPT CU SUBSTANŢE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

2 min read
Read Time:1 Minute, 0 Second

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au documentat activitatea unor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 10 decembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Au fost conduse, la cercetări, două persoane bănuite.

În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat peste 260 de grame de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 128.940 de lei, 11 telefoane mobile, 31 de cartele telefonice și 3 cântare electronice de mare precizie.

În baza probatoriului administrat în cauză, cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi şi introduse în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi şi jandarmilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).