ianuarie 28, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Caz ȘOCANT la Spitalul „Victor Babeș”. O pacientă COVID a MURIT după ce ar fi fost DECONECTATĂ din greșeală de la aparate

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Incident șocant la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală. O femeie cu COVID a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate de către un brancardier.

Incident șocant la Spitalul COVID Victor Babeş din Capitală. O pacientă în vârstă de 65 de ani, internată cu COVID-19, a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate de către un brancardier, transmite RealitateaPlus. S-a întâmplat ieri, iar polițiștii de la Serviciul Omoruri și un procuror au ajuns la Spitalul Victor Babeș pentru a face cercetări cu privire la decesul suspect.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Din primele informații se pare că brancardierul ar fi fost trimis să dezintubeze un pacient de la ATI care murise, din greșeală însă ar fi deconectat-o de la aparate pe femeia în vârstă de 65 de ani, în locul bărbatului decedat. La scurt timp pacienta a murit.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).