ianuarie 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

1000 DE KILOGRAME DE ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

1 min read
Read Time:59 Second

La data de 10 decembrie a.c., poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 1.000 de kilograme de articole pirotehnice din categoria P1, F2 şi F3, ce ar fi fost transportate cu o autoutilitară pe DN 15, în localitatea Gârleni, fără documente legale de provenienţă. 

În cadrul acţiunilor desfășurate pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice, la data de 10 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din Bacău au depistat un bărbat, de 29 de ani, în timp ce ar fi condus o autoutilitară, pe DN 15, în localitatea Gârleni. 

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit, în interiorul autovehiculului, aproximativ 1.000 de kilograme de articole pirotehnice din categoria P1, F2 şi F3 (baterii de artificii şi emiţătoare de sunet), pentru care nu au fost prezentate documente legale de provenienţă şi transport.

Articolele pirotehnice, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Persoanele fizice sau juridice autorizate pot folosi articolele pirotehnice de divertisment numai cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor şi a mediului.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).