ianuarie 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ioan Vulpescu, IRONIE MAXIMĂ despre Cîțu: PNL, gest sinucigaș!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Fostul ministru al Culturii, Ioan Vulpescu, susține că decizia PNL-ului de a-l propune premier pe Florin Cîțu este ”un gest sinucigaș”.

”Printr-un superb gest sinucigaș, PNL, convins de faptul că a câștigat alegerile de duminică, se va duce la Cotroceni cu onorabilul domn Cîțu drept propunerea de premier. Dovedind că a înțeles mesajul transmis partidului de alegători, care nu se referă doar la procentele din opțiunile de vot. E drept, domnul Cîțu este, practic, primul pe lista artizanilor succesului electoral al liberalilor, și, în plus, cunoaște ca nimeni altul arta de a fugi de răspundere, cu o oră înainte de votul de învestitură, în primăvară. Deci propunerea PNL se justifică. Are experiență, plus un capital de încredere de invidiat. Nu mai vorbim despre capacitatea de a dialoga cu forțele politice, cu partenerii sociali, cu societatea civilă. 

În plus, în aer plutește o mică nedumerire, legată de această desemnare: băncile au ajuns actori politici în România, și-și rezervă dreptul de a numi premieri? Dar nu, nu se poate! Doar suntem europeni, și mândri de asta!!”, a scris Ioan Vulpescu pe pagina sa de Facebook.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).