ianuarie 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Europarlamentarul Victor Negrescu, despre varianta Cîţu-premier: ‘Ne așteaptă zile grele pentru România și politici de austeritate’

2 min read
Read Time:1 Minute, 18 Second

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu afirmă că liberalii mint când susţin că Florin Cîţu are relaţii bune cu instituţiile europene, iar o instalare a acestuia în funcţia de prim-ministru ar fi urmată de politici de austeritate.

„Dacă Florin Cîțu este tot ce pot propune mai bun liberalii, ne așteaptă zile grele pentru România și politici de austeritate. Omul care a supraîndatorat România, care respinge aderarea la euro și care a dus PNL pe locul trei în București nu are nicio legitimitate să conducă executivul.

Dacă nu era bun pentru prima parte a pandemiei, cum de este bun acum, când situația este mai dificilă? Mai mult, ce ne facem dacă iar dispare înainte de votul din Parlament? Oricine votează un Guvern condus de Florin Cîțu se discreditează total. Oricare dintre propunerile noastre ar fi mult mai bună decât el. Nici nu poți să-l compari pe prof. dr. Alexandru Rafila cu Florin Cîțu.

Ultima minciună liberală este că Florin Cîțu are relații bune la Bruxelles. Citiți rapoartele Comisiei Europene și veți vedea cum politica fiscală și managementul bugetar sunt puternic criticate de către instituțiile europene.

Ar fi prea simplu să spunem că această propunere înseamnă că în 2024, PSD va avea o victorie pe linie. Dar suntem responsabili: România are nevoie acum de un Guvern care poate gestiona adecvat pandemia. Mandatul românilor a fost clar la alegerile parlamentare. Este nevoie să redăm românilor încrederea că putem să trecem peste această perioadă cu o guvernare responsabilă și serioasă.

PS: Nici selfie nu știe să își facă”, scrie Negrescu pe Facebook.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).