ianuarie 17, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu ia în calcul o nouă candidatură pentru șefia Camerei Deputaților

2 min read
Read Time:1 Minute, 44 Second

Întrebat, marți seara, la TVR, despre „lupta” dintre Ludovic Orban și Dan Barna care vor funcția pe care o deține, aceea de președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a spus că nu exclude să candideze pentru aceeași funcție.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că membrii Consiliului Politic social-democrat vor decide strategia partidului pe termen scurt, inclusiv numele candidaților la funcțiile publice, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Premierul îl va alege președintele României din propunerile făcute de PNL. Am o poziție extrem de importantă în PNL’

„Deci gașca perdanților a terminat cu guvernul și… E o decizie pe care o să o luăm în interiorul Partidului după ce facem o analiză, după ce vedem ponderile și o să vorbim cu toți jucătorii politici și vom creiona… E dreptul fiecăruia să candideze. Din punctul meu de vedere, avem de apărat un vot al românilor și cred că vom candida la ambele funcții, atât la Cameră, cât și la Senat. Asta este părerea mea. O să avem următorul Consiliul Politic Național, unde o să și facem formalitatea statutară de a-l desemna pe domnul Rafila. Acolo vom și lua aceste decizii”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR.

Marcel Ciolacu a spus că nu exclude o candidatură la șefia Camerei Deputaților.

Citește și: Date de ultimă oră! PMP rămâne sub pragul electoral .

„Este posibil să candidez eu, este posibil să candideze alt coleg din Partidul Social Democrat. S-a schimbat PSD. PSD nu mai înseamnă că președintele partidului trebuie să fie ori șef la Cameră, ori șef la Senat, ori premier, ori candidatul la președinție. PSD s-a schimbat. Am văzut, am avut un prim-ministru șef de partid care le știe pe toate, vorbește cu specialiștii, dar nu e nominalizează, pentru că nu există și am văzut unde a ajuns cu această atitudine”, a precizat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus că, la scorul electoral din acest moment, PSD va atinge 35-36% în Parlament. Asta înseamnă că PSD va avea 111 reprezentanți în Camera Deputaților și 48 sau 49 membri în Senat.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).