ianuarie 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ludovic Orban despre posibilitatea ca Dacian Cioloș să devină ministrul Apărării: ‘Nu am auzit acest zvon!’

2 min read
Read Time:1 Minute, 15 Second
Inquam Ludovic Orban liberali
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu președintele Klaus Iohannis că discuțiile au fost despre formarea unui guvern și a unei majorități parlamentare. Orban a mai spus că nu a auzit zvonul conform căruia Dacian Cioloș ar vrea să fie ministrul Apărării, potrivit Mediafax.

Președintele liberalilor, Ludovic Orban, le-a spus ziariștilor adunați la sediul PNL că în timpul întâlnirii de marți seara cu președintele Klaus Iohannis s-a vorbit despre formarea majorității parlamentare și a noului Guvern. Orban a mai spus că încă nu s-a luat o decizie privind numele viitorului premier.

Citește și: Klaus Iohannis s-a autodenunțat – OPINIE

„Am făcut o analiză a alegerilor și evident pașii pentru formarea unei majorități parlamentare și pentru formarea cât mai rapidă a unui guvern. Noi nu am luat încă o decizie privind propunerea unui premier. Când se va lua o decizie, o vom prezenta. Nu am discutat cu președintele despre acest aspect. Programul de guvernare este cel mai important, va fi baza acțiunii comune, mai ales că este vorba de un guvern de coaliție”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, după discuțiile cu președintele Klaus Iohannis.

Participanții la întâlnirea de marți nu au discutat despre persoanele din viitorul guvern, a mai spus Orban, care a precizat faptul că nu știe nimic despre intenția liderului PLUS, Dacian Cioloș, de a fi ministru al Apărării.

„Nu am auzit despre acest zvon, nu s-au deschis negocieri oficiale”, a precizat Ludovic Orban.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).