ianuarie 19, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

George Simion, liderul AUR, s-a dezlănțuit la Antena 3: ‘Ce a făcut Klaus Iohannis este de-a dreptul grețos. Dacă eram prima forță politică, ceream SUSPENDAREA’

1 min read
Read Time:1 Minute, 2 Second
george simion
George Simion a declarat că este dispus la negocieri cu partidele politice, dar că nu vrea ca AUR să intre la guvernare. La Antena 3, marți seara, liderul AUR, a lansat un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis, despre care însuși OSCE a spus că a depășit prerogativele sale oficiale, ”ceea ce reprezintă o încălcare a standardelor internaţionale şi a angajamentelor luate de toate ţările OSCE pentru a păstra o separare clară între stat şi partidele politice”.

”Datorită nouă, PMP și Pro România ne-au părăsit. Sper să ne părăsească și alți monștri sacri.

Citește și: Klaus Iohannis s-a autodenunțat – OPINIE

Ce a făcut Klaus Iohannis în această campanie este de-a dreptul grețos. El trebuie să fie mediator, nu competitor. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică a țării, am fi cerut suspendarea acestui individ care nu este iubit de popor. USR intră de spaimă la guvernare, pentru că au dosare. Avem un președinte uzurpator. Cine mai ține cu românii?

Noi discutăm cu oricine, pentru că nu suntem obtuzi, nu suntem fasciști, cum am văzut pe unii din aceste poze (n.r. lideri USR-PLUS). Am văzut că domnul Grindeanu are probleme cu AUR.”, a spus George Simion.

sursa:stiripesurse

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).