ianuarie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Două accidente petrecute în același timp pe același segment de drum! 7 persoane au fost rănite!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Două accidente rutiere produse pe același segment de drum (DN1D – Jilavele – Barbulești), aproape concomitent.

În unul din evenimente, o camionetă în care se deplasau 4 persoane a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, 2 dintre pasageri necesitând îngrijiri medicale, pe care le-au și primit de la un echipaj medical al SAJ. Ulterior, victimele au fost transportate la spitalul din Urziceni.

În cel de-al doilea caz, un autoturism cu 2 persoane s-a ciocnit cu un alt vehicul, în care se aflau 6 persoane.

Celor două persoane din autoturism li s-a acordat primul-ajutor medical și au fost transportate la spital.

Vehiculul care transporta 6 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, două dintre ele fiind încarcerate în mașina avariată. Pentru eliberarea lor pompierii s-au folosit de accesoriile pentru descarcerare. În total, 3 dintre pasageri s-au ales cu traumatisme, motiv pentru care au primit îngrijiri medicale inițiale și au fost transportați la spital.

Echipele de intervenție au acționat în paralel în sprijinul pacienților rezultați din cele două accidente. Misiunea a fost asigurată cu forțe ale ISU Ialomița (Detașamentul de pompieri Urziceni), și ale Serviciului județean de Ambulanță Ialomița, fiind angrenate o autospecială pentru descarcerare, una pentru stins incendii, o autosanitară SMURD și 4 ambulanțe ale SAJ Ialomița.

Bilanțul victimelor rezultate din cele 2 evenimente însumează 6 bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 46 de ani și o femeie de 33 de ani. Cu toții au ajuns în stare de conștiență la spital, dar prezentând traumatisme, escoriații, plăgi și unii dintre ei, atacuri de panică.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).