ianuarie 19, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Bucureștiul a devenit nu doar capitala fără căldură și apă caldă, ci și capitala cu GUNOAIE: 3 primari de sector spun că au găsit soluția

2 min read
Read Time:1 Minute, 45 Second

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a anunţat că a avut marţi o întâlnire cu edilul Sectorului 1 Clotilde Armand şi cel a Sectorului 6 Ciprian Ciucu pentru a discuta despre problema gunoiului în Capitală. El a adăugat că „Sortarea şi reciclarea sunt capitole la care s-a eşuat total în mandatul trecut”, însă împreună au găsit câteva variante, dintre care unele foarte promiţătoare, anunță news.ro.

„Dreapta Unită continuă şi după alegeri. Azi m-am întâlnit cu Clotilde Armand şi cu Ciprian Ciucu. Am abordat împreună problema gunoiului. Avem nevoie de soluţii comune pentru a fi eficienţi şi economi. Sortarea şi reciclarea sunt capitole la care s-a eşuat total în mandatul trecut. Bucureşti a rămas mult în urmă pe tema salubrizării, iar Firea a aruncat acest cartof fierbinte la nivelul sectoarelor”, a scris Radu Mihaiu marţi pe Facebook.

Citește și: Klaus Iohannis s-a autodenunțat – OPINIE

Acesta a adăugat că întâlnirile între primarii de sectoare vor fi o practică uzuală.

„Am găsit câteva variante, dintre care unele foarte promiţătoare. Rămâne să punem experţii la treabă să lămurească detaliile. Aceste întâlniri vor fi o practică uzuală. E important să ne sincronizăm şi să ne unim eforturile pentru a mişca şi proiectele mari, multisectoriale. Bucureştiul nu mai poate fi un balaur cu 7 capete”, a completat Mihaiu.

Primăria Sectorului 1 al Capitalei anunţă că Poliţia Locală face verificări în permanenţă pentru a identifica persoanele care depozitează ilegal deşeuri pe străzi, trotuare şi spaţii verzi, atrăgând atenţia că amenzile pentru aceste fapte sunt cuprinse între 2.000 şi 5.000 de lei. Prestatorul serviciului de salubritate nu a mai ridicat, în ultimele săptămâni, deşeurile de pe domeniul public deoarece nu a mai fost plătit din luna iunie, iar restanţele se ridică la 100 de milioane de lei, arată reprezentanţii Primăriei.

„Cât de curând posibil, vom implementa soluţii în interesul comunităţii locale, inclusiv crearea unei companii de salubrizare care să fie controlată de Consiliul Local. Săptămâna aceasta vom pune în dezbatere publică un proiect de hotărâre de consiliu care presupune tarife mai mici pentru agenţii economici”, a afirmat primarul Clotilde Armand.

sursa:stiripesurse

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).